Postul de televiziune pe internet "Jurnal TV" va putea fi receptionat prin satelit   1 comment


Postul de televiziune pe internet „Jurnal TV” va putea fi receptionat prin satelit, din toamna, transmite Jurnal de Chisinau. Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a acordat vineri, cu vot unanim, licenta de emisie prin satelit pentru Jurnal TV.

Producatorul departamentului stiri al Jurnal TV, Dina Pripa, a declarat ca decizia CCA este asteptata si in acelasi timp neasteptata. „Noi ne asteptam sa ni se permita sa transmitem prin satelit, dar nu atat de repede. Este o veste imbucuratoare, care ne motiveaza sa facem lucruri si mai frumoase”, a spus Dina Pripa. Potrivit sursei citate, Jurnal TV este deja un brand si va fi mai simplu ca lumea sa-i cunoasca atat in tara cat si peste hotare. „Suntem siguri ca nu vom duce lipsa de telespectatori”, a accentuat Pripa.

Potrivit grilei de emisie, Jurnal TV va emite 24 de ore din 24 si va deveni prima televiziune cu caracter informativ din R. Moldova, cu buletine de stiri difuzate din ora in ora, transmisiuni zilnice in direct de la cele mai importante evenimente, emisiuni de analiza, dezbateri sociale, politice, economice si culturale, talk-show-uri matinale si serale, emisiuni de divertisment, pamflete, editoriale, documentare si muzica.

Emisiunile Jurnal TV vor putea fi vizionate atat pe internet cat si prin satelit. Semnalul Jurnal TVva putea fi preluat de pe satelit si de operatorii retelelor de cablu.

Reclame

Posted Iulie 3, 2009 by Alex in Stiri satelit

Tagged with , , ,

One response to “Postul de televiziune pe internet "Jurnal TV" va putea fi receptionat prin satelit

Subscribe to comments with RSS.

  1. as vrea sa stiu pe ce satelit se va putea receptiona jurnal tv .va multumesc .asteptam cu nerabdare aparitia voastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: