TVR Info urmeaza modelul stirilor Euronews   Leave a comment


logoTVRInfo1TVR Info abordeaza modelul Euronews in conceptia si prezentarea stirilor, actualizand calupurile de stiri, de cate 10 minute, din ora in ora, informeaza un comunicat al Televiziunii Publice, remis, luni, Agerpres.

‘Obiectivul echipei TVR Info este acela de informare rapida si concisa a telespectatorilor, actualizand calupurile de stiri, de cate zece minute, din ora in ora. Astfel, grupajul stirilor orei 14,00 va fi diferit fata de cel de la ora 7,00, iar cel de la ora 20,00 va aduce informatii noi fata de stirile orei 14,00. Zilnic, de la ora 24,00, telespectatorii pot urmari retrospectiva zilei’, se arata in comunicat. TVR Info ofera publicului informatii din toate domeniile, detalii despre cele mai importante evenimente petrecute in tara si peste hotare, punand, insa, accent, pe informatia utilitara.

De asemenea, stirile TVR Info sunt completate de: benzile informative care insotesc programele postului de televiziune si emisiunea ‘No comment’, care prezinta publicului viata asa cum este.

Postul mai ofera telespectatorului posibilitatea de a se informa obiectiv cu privire la diferite aspecte ale vietii socio-economice din Romania si din afara tarii.

De la 5 octombrie, emisiunea ‘No comment’ va avea, zilnic, sase premiere, iar telespectatorii pot trimite imagini si poze inedite la adresa nocomment@tvr.ro.

Reclame

Posted Octombrie 5, 2009 by Alex in Stiri satelit

Tagged with , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: