La Chişinău va fi lansat un nou post de radio – „PubliKa FM"   Leave a comment


In cadrul şedinţei din 26 ianuarie, Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a acordat licenţă de emisie pentru I.M. „Ştiri Media Grup’ pentru postul „PubliKa FM’, care va fi emite pe frecvenţa 92,10 FM.

Pentru frecvenţa 92,10 FM, postul de radio „PubliKa FM’ a concurat alături de alţi 6 pretendenţi. Gheorghe Gorincioi, preşedintele CCA, a remarcat că noul post de radio îşi propune să difuzeze programe informaţionale. „Spre regret, posturile de pe piaţa audiovizuală de la noi pun accent mai mult pe muzică şi publicitate, iar acest post îşi propune să ofere ştirea, informaţia şi comentariul pentru a informa corect şi operativ auditoriul despre ceea ce are loc în societatea moldovenească’, a spus despre noul post de radio, preşedintele Gheorghe Gorincioi.

Potrivit directorului postului „PubliKa FM’, Dumitru Ţâra, postul de radio are deja formată o echipa de jurnalişti, o parte dintre care activează şi la postul de televiziune „Publika TV’ şi la portalul de ştiri on-line „Publika.md’ care vor fi lansate în curând.

„Se va merge pe valorile adevărului, echidistanţei şi imparţialităţii’, a menţionat directorul postului.

La concursul pentru utilizarea frecvenţelor radio şi a canalelor TV au participat 5 posturi TV locale şi 25 de posturi radio pentru 11 frecvenţe.

Reclame

Posted ianuarie 27, 2010 by Admin in STIRI RADIO

Tagged with ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: