Cu mari datorii , Boom TV cauta cumparatori printre concurenti   Leave a comment


Compania DTH Television Grup, proprietarul televiziunii digitale prin satelit Boom TV, care a intrat la inceputul lunii mai in procedura de insolventa avand datorii de peste 70 milioane de euro, ar putea fi preluata de unul dintre cei trei competitori, Romtelecom, UPC sau RCS&RDS, potrivit Casei de Insolventa Transilvania, desemnata administrator judiciar.

„Situatia Boom TV s-a degradat in fiecare zi, sub asaltul celor trei concurenti: RCS&RDS, Romtelecom  si UPC. Solutia pe care o propunem acum in reorganizare este achizitia de catre unul din acesti competitori, care sa preia optiunea a doua de televizare la Liga Campionilor si abonatii, al caror numar este estimat la 130.000 euro”, a declarat Andrei Cionca, managing partner al Casei de Insolventa Transilvania.

Practic, competitorul ar prelua gratis drepturile de televizare, cumparate de Boom TV cu 3,5 milioane de euro, plus datoriile companiei, estimate la 70-80 milioane de euro.

Specialistul Casei de Insolventa Transilvania spune insa ca discutiile cu potentialul cumparator merg greoi si este prea devreme pentru a face alte estimari.

Boom TV a depus cererea pentru intrarea in procedura de insolventa pe data de 7 mai.

Lansat in aprilie 2006 si detinut de compania DTH Television Grup, Boom TV este unul dintre cei cinci operatori de televiziune digitala prin satelit pe piața locala. Ceilalti patru competitori sunt RCS&RDS (Digi TV), Romtelecom (Dolce), UPC (Focus Sat) si Digital Cable Systems.

sursa: http://www.wall-street.ro

Reclame

Posted Iunie 7, 2010 by Alex in stiri, Stiri satelit, Stiri tv

Tagged with

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: