25 iunie, s-a lansat Aquarelle FM, primul post de radio pentru femei din Republica Moldova   Leave a comment


Pe data de 25 iunie, s-a lansat Aquarelle FM, primul post de radio pentru femei din Republica Moldova. Acesta poate fi ascultat оn Chişinău şi in imprejurimi pe frecvenţa 90,7 FM. Suportul muzical al noului post de radio va fi constituit din cea mai bună muzică din anii ’80, ’90 şi de azi. Aquarelle Fm face parte din grupul de companii Aquarelle, alături de Agenţia de publicitate şi revista Aquarelle şi prima revistă economică Business Class al cărui fondator este Angela Sarbu.

”Consider că femeile din Moldova constituie o bună parte a auditoriului total din republică, iar postul nostru de radio vine cu un concept bine-definit, care promovează un nou stil de viaţă: activ şi pozitiv. Acesta se bazează pe cele 5 valori promovate de postul nostru de radio: fericirea, dragostea, pasiunea, succesul şi frumusețea”, a declarat fondatorul grupului de companii Aquarelle, Angela Sarbu.

Aquarelle FM este un produs unic pe piaţa mediatică din Rep. Moldova dedicat femeilor deştepte, elegante şi optimiste. Grila de programe a noului post de radio va oferi publicului-ţintă emisiuni pe cele mai actuale teme, referitoare la carieră, profesie, familie şi despre femeile de succes.

Referindu-se la ziua de lansare, Liviu Ungureanu, directorul general al postului de radio a afirmat că apariţia noului post de radio va aduce un suflu calitativ nou pe piaţa posturilor FM. ”Promitem că echipa noastră va aduce оn casele dumneavostră o atmosferă pozitivă in cele mai bune tradiţii ale radioului occidental. Vă invităm să savurăm impreună atmosfera de satisfacție constantă din emisia Aquarelle FM”.

Pe parcursul zilei de azi, numeroase vedete şi personaje publice vor exprima mesaje de felicitare in emisie directă, printre care: Jerome Poulain, Nelly Ciobanu, Aura, Andrei Porubin, Rodica Verbeniuc, formaţia Akord, Valentina Radcenco, Teodor Rădulescu şi alţii.

Aquarelle. Prinde fericirea la 90,7 FM.  🙂

Reclame

Posted Iulie 1, 2010 by Alex in diverse, lansari, recomandari

Tagged with

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: