Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, cererea de licenţă pentru postul TV Agro Channel   1 comment


Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, cererea de licenţă pentru postul TV Agro Channel. Este vorba de un post de televiziune de nişă dedicat agriculturii şi satului românesc care se va lansa până la sfârşitul anului. Programele postului se vor adresa preponderent populaţiei din mediul rural, fermierilor şi viticultorilor. Una dintre principalele direcţii ale postului va fi cea de informare. Astfel, 40% din grila de programe va cuprinde emisiuni informative.

Programele de informare (ex. Agromagazin şi Agrojurnal, Agroştiri) vor fi completate de talkshow-uri cu subiecte fierbinţi şi de actualitate din agricultura românească. În grilă se vor regăsi şi programe educative (ex. Ecoagricultura, Medic de Familie, Consultanţa agricolă), culturale ( Satul în sărbătoare, Satul de pretutindeni, Biografii sentimentale) şi religioase (Liturghia de duminică).
La fiecare sfârşit de săptămână vor fi difuzate filme româneşti şi programe de divertisement (ex. Divertisment folcloric, Nestemate folclorice, C-aşa-i jocul pe la noi, Petrecere la agro Channel).
Noul post de nişă va avea şi crawl pe care vor rula informaţii din domeniul agricol (ştiri, bursă etc.). Canalul de televiziune va avea în jur de 60-70 de angajaţi.

Cât priveşte aria de acoperire, Agro Channel va fi difuzat atât în România, cât şi în Republica Moldova, prin intermediul companiilor de cablu. Directorul general al postului, Bogdan Tudor, a declarat că până în prezent există un acord de principiu cu RCS&RDS şi sunt în discuţii cu Dolce şi UPC. Iniţial, retransmiterea postului de către companiile de cablu va fi gratuită, dar cu timpul, potrivit spuselor directorului general, “se va percepe o taxă mică”.
Televiziunea va emite 24 de ore din 24, iar cea mai mare parte a programelor vor fi producţii proprii (80%).

Acţionariatul postului potrivit Registrului Comerţului (20.07.2010)

Someşfălean Narcis – Viorel – Florin: 80%
Nedelcu Adrian – Tudorel: 10%
Tudor Bogdan: 10%

Sursa: http://www.paginademedia.ro

Reclame

Posted August 17, 2010 by Alex in lansari, stiri, Stiri satelit, Stiri tv

Tagged with

One response to “Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, cererea de licenţă pentru postul TV Agro Channel

Subscribe to comments with RSS.

  1. va rog am intrat in meniul riciverului kaon de la focus sat si nu mai am nici semnal nici programe tv si la SEDIUL din bucuresti la tel 0214067220raspunde robotul MULTUMESC ANTICIPAT

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: